ΤΕΝΙΣ

Ξανά στον τελικό η Μουγκουρούθα

Spain's Garbine Muguruza celebrates after beating Slovakia's Magdalena Rybarikova in their Women's Singles semifinal match on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Thursday, July 13, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Spain's Garbine Muguruza celebrates after beating Slovakia's Magdalena Rybarikova in their Women's Singles semifinal match on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Thursday, July 13, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα επιβλήθηκε με 6-1, 6-1 επί της Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα της το Γουίμπλεντον.

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα δεν άφησε η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα. Η Ισπανίδα ήταν καταιγιστική και με 6-1, 6-1 κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Γουίμπλεντον όπου και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τουρνουά για πρώτη φορά.

Η 23χρονη χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να πάρει τη νίκη κάνοντας ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι. Η Μουγκουρούθα κατέκτησε τα πρώτα πέντε game του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 5-0, η Ριμπαρίκοβα μείωσε προσωρινά για να τελειώσει το σετ η Ισπανίδα με 6-1.

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ με την 23χρονη Ισπανίδα να προηγείται με 4-0 game, την Σλοβάκα να μειώνει σε 4-1 και στη συνέχεια η Μουγκουρούθα με δύο συνεχόμενα game να ολοκληρώνει το παιχνίδι κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 6-1.

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή της Μουγκουρούθα σε τελικό τουρνουά. Το 2015 είχε ηττηθεί στο Γουίμπλεντον, ενώ πέρσι είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ