ΤΕΝΙΣ

Ξανά νίκη του Τζόκοβιτς επί του Ναδάλ

Ξανά νίκη του Τζόκοβιτς επί του Ναδάλ

O Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε για 4η φορά φέτος τον Ραφαέλχωρίς να χάσει σετ και ισοφάρισε για πρώτη φορά σε 23-23 στις μεταξύ τους μονομαχίες. Αύριο (22/11), θα διεκδικήσει τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του στο Λονδίνο.

O Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε για 4η φορά φέτος τον Ραφαέλχωρίς να χάσει σετ και ισοφάρισε για πρώτη φορά σε 23-23 στις μεταξύ τους μονομαχίες. Ο Νόλε προκρίθηκε στον 15ο συνεχόμενο τελικό του στη φετινή σεζόν και την Κυριακή (22/11) θα διεκδικήσει τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του στο Λονδίνο.

Παρόλο που δεν είχε τα καλύτερα αποτελέσματα στο round robin, νίκησε καθαρά σήμερα τον Ισπανό με 2-0 σετ (6-3, 6-3 τα γκέιμ) και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό (22/11) τελικό, χωρίς να έχει δαπανήσει πολλή ενέργεια.

Ο Σέρβος τενίστας ροκρίθηκε στον τελικό για 15η συνεχόμενη διοργάνωση στη φετινή σεζόν. Από τον Ιανουάριο και το Όπεν της Αυστραλίας, έχει προκριθεί σε κάθε τελικό διοργάνωσης που έχει αγωνιστεί.

Τώρα, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρότζερ Φέντερερ και Στάνισλας Βαβρίνκα. Από τον Αύγουστο, ο Φέντερερ είναι ο μοναδικός παίκτης που τον έχει νικήσει. Θα διεκδικήσει τον τέταρτο σερί τίτλο του στο ATP World Tour Finals και πέμπτο συνολικά, ενώ διεκδικεί επίσης και τον ενδέκατο τίτλο του στην σεζόν και 59ο συνολικά στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ