ΤΕΝΙΣ

Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία του Τζόκοβιτς με τον Αγκάσι

Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Αντρέ Αγκάσι δεν συνεργάζεται πλέον με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού διαφωνούσαν σε πολλά πράγματα μεταξύ τους. Τι ανέφερε ο Αμερικανός για το "διαζύγιο" με τον Σέρβο τενίστα.

Χώρισαν οι δρόμοι του Αντρέ Αγκάσι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αμερικανός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία του με τον Σέρβο τενίστα, καθώς υπήρχαν πολλές διαφωνίες μεταξύ τους και αποφάσισαν να μην πορεύονται άλλα μαζί.

Την είδηση ανακοίνωσε το ESPN, με τον Αγκάσι να εξηγεί: "Με τις καλύτερες προθέσεις, προσπάθησα να βοηθήσω τον Νόβακ. Αλλά πολύ συχνά συνειδητοποιούσαμε, πως συμφωνούσαμε στο ότι διαφωνούμε. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια".

Ο Τζόκοβιτς προσέλαβε τον Αγκάσι στην ομάδα του για το περσινό Roland Garros. Αρχικά τον είχε κοντά του για μια επιπλέον γνώμη για κάποια συγκεκριμένα τουρνουά, λόγω και των άλλων υποχρεώσεων του Αμερικανού. Εντέλει, έγινε κανονικό μέλος της ομάδας του Σέρβου και μαζί με τον Ράντεκ Στέπανεκ έγιναν οι βασικοί προπονητές του.

Από τον περσινό Μάιο, όταν και ξεκίνησε να δουλεύει με τον Αμερικανό, κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν τίτλο, στο Eastbourne της Μεγάλης Βρετανίας και δεν έφτασε πιο μακριά από τα προημιτελικά σε κάποιο Grand Slam.

AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ