ΤΕΝΙΣ

Κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

Spain's Rafael Nadal grimaces after missing a return in his semifinal match against Belgium's David Goffin during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Rafael Nadal grimaces after missing a return in his semifinal match against Belgium's David Goffin during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ραφαέλ Ναδάλ επιβλήθηκε με 6-4, 6-0 επί του Γκοφάν και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του ATP 500 της Βαρκελώνης. Περίπου 500.000 θα πάρει ο νικητής.

Τον 11ο τίτλο του στη Βαρκελώνη θα διεκδικήσει την Κυριακή (29/4, 17.00, Cosmote TV) ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν και με 6-4, 6-0 πήρε την πρόκριση για τον τελικό φτάνοντας έτσι τα 44 σετ αήττητος στο χώμα!

Για μία ακόμα φορά ο "Ράφα" επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο χώμα και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό.

Φυσικά, πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή για τον Έλληνα τενίστα που θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με έναν από τους θρύλους του αθλήματος. Οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωποι στο tour και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ένα αξιοσημείωτο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά ο αθλητής που θα κατακτήσει το ATP500 της Βαρκελώνης θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ, ενώ ο ηττημένος θα λάβει τα μισά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί τα συγκεκριμένα ποσά να είναι μικρά σε σχέση με αυτά που έχει βγάλει ο Ναδάλ από το τένις (96.089.898 ευρώ), αλλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν ισχύει το ίδιο.

Από τη μέχρι τώρα καριέρα του στο τένις ο 19χρονος Έλληνας έχει λάβει περίπου 600.000 ευρώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ATP.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ