ΤΕΝΙΣ

Κοντά στο κυρίως ταμπλό στη Ντόχα ο Τσιτσιπάς

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 επί του Μουμπάρακ Σανάν Ζαΐντ και θέλει μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ντόχα.

Η νέα χρονιά στο τένις βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει ήδη της διαθέσεις του. Ο 19χρονος Έλληνας επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 6-3, 6-4 επί του Μουμπάρακ Σανάν Ζαΐντ και θέλει μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ντόχα.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γρήγορα break του αντιπάλου του από το Κατάρ, όμως βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη.

Ο Ζαΐντ προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, όμως ο Τσιτσιπάς πήρε τα επόμενα πέντε game και έφτασε στην κατάκτηση του με 6-3. Στο δεύτερο ο αθλητής από το Κατάρ προηγήθηκε με 2-0, άντεξε μέχρι το 4-4, όμως ο Έλληνας τενίστας πήρε τα δύο επόμενα game και μαζί το παιχνίδι.

Αύριο (31/1), στις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Elias Ymer από τη Σουηδία, σε μια δύσκολη αποστολή.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ