ΤΕΝΙΣ

Κοντά σε παιδιά με καρκίνο ο Βαβρίνκα

Κοντά σε παιδιά με καρκίνο ο Βαβρίνκα

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα επισκέφτηκε τη Μονάδα Ογκολογίας-Αιματολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γενεύης και συνάντησε εκεί πολλά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που τον χρειάζονται. Την Τρίτη, ο 32χρονος Ελβετός τενίστας επισκέφτηκε τη Μονάδα Ογκολογίας-Αιματολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γενεύης και συνάντησε πολλά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Έπειτα από την επίσκεψή του στο Hôpitaux Universitaires de Genève, όπου υπέγραψε αυτόγραφα και μίλησε με τα παιδιά, πήγε και στο εργαστήριο του CANSEARCH και είδε ορισμένα από τα ερευνητικά προγράμματα του ιδρύματος, που αποσκοπούν στη βελτίωση των θεραπειών του καρκίνου.

Ο Ελβετός, έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, έμεινε εκτός δράσης σε όλο το δεύτερο μισό του 2017. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στο τέλος του Ιουνίου, στο Wimbledon και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο τέλος του Δεκεμβρίου για το Mubadala World Tennis Championships στο Άμπου Ντάμπι, ενώ έχει προαναγγείλει και μια ανακοίνωση, την οποία θα κάνει αύριο (1/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ