ΤΕΝΙΣ

Κλάμα η Βαϊντίσοβα

Κλάμα η Βαϊντίσοβα

Μετά από αποχή τεσσάρων ετών η Τσέχα σταρ Νικόλ Βαϊντίσοβα επέστρεψε στα γήπεδα του τένις. Η επάνοδος της ήταν εντυπωσιακή (video).

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Το παιχνίδι της Νικόλα Βαϊντίσοβα ήταν εξαιρετικό πάντοτε, μένει η Τσέχα να διατηρήσει τη διάθεση της να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από την ενεργό δράση η 25χρονη τενίστρια επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (16/9) στα κορτ σε τουρνουά της ITF στο Αλμπουκέρκι.

Η Βαϊντίσοβα νίκησε 6-3, 6-4 τη Βουλγάρα πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Ρολάν Γκαρός (σ.σ. είχε αποκλείσει τη Βένους Γουίλιαμς), Σεσίλ Καρατάντσεβα στον 1ο γύρο του τουρνουά.

"Είμαι τόσο ευτυχισμένη που κατάφερα να παίξω", δήλωσε η Βαϊντίσοβα με δάκρυα στα μάτια. Αγωνίστηκε στα ημιτελικά Grand Slam στο παρελθόν, έφτασε μέχρι το No7, πρωταγωνίστησε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά χάθηκε γρήγορα η αγάπη της για το σπορ.

Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram: " Συγκλονιστικό να μπω στο γήπεδο και να συμμετάσχω σε ένα ανταγωνιστικό ματς μετά από τέσσερα χρόνια μακριά από τα γήπεδα. Ήταν αγχωτικό, αλλά μια περήφανη στιγμή για μένα. Ένα μικρό βήμα, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που ήταν ένα νικηφόρο βήμα. Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρρυντικά μηνύματα σας. Σημαίνουν τόσα πολλά για μένα".

Δείτε στιγμιότυπα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ