ΤΕΝΙΣ

Κλάμα η Λι Να

Κλάμα η Λι Να

"Διαζύγιο" μετά τον αποκλεισμό της από το Γουίμπλεντον είχε το πρόγραμμα για τη Λι Να. Η νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν θα πρέπει να προσλάβει και πάλι τον άνδρα της.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της συνεργασίας της Νο2 τενίστριας στον κόσμο Λι Να με τον προπονητή Κάρλος Ροντρίγκες. Ο μέντορας της Ζιστίν Ενάν ενημέρωσε την Κινέζα παίκτρια πως θέλει να διακόψουν τη συνεργασία τους. Θέλει να αφοσιωθεί στην ακαδημία τένις που έχει ανοίξει με την Ενάν στο Πεκίνο.

Η 32χρονη που έμαθε να ελέγχει τα συναισθήματα της υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

"Ήταν δύσκολο να της το πω. Εξεπλάγη. Έκλαψε", είπε σε δηλώσεις του ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του γυναικείου τένις.

Η Λι κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τόσο στο Ρολάν Γκαρός, όσο και στο Γουίμπλεντον δεν κατάφερε να προχωρήσει στη δεύτερη εβδομάδα. Μάλιστα στο Παρίσι η πρώην νικήτρια του Γαλλικού Όπεν αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, ενώ στο Γουίμπλεντον έχασε στον 3ο γύρο.

Ο Ροντρίγκες ζήτησε από τη Λι να μη βιαστεί στην επιλογή του καινούργιου προπονητή. Ο σύζυγος της αναμένεται να αναλάβει και πάλι τη γυναίκα του. Άλλωστε μια χαρά τα πήγαιναν και χωρίς τον Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ