ΤΕΝΙΣ

Κέρμπερ και Μονφίς κάνουν τη διαφορά

Κέρμπερ και Μονφίς κάνουν τη διαφορά

Η Άντζελικ Κέρμπερ κι ο Γκαέλ Μονφίς επικράτησαν των αντιπάλων τους, για να προκριθούν στα ημιτελικά του US Open. Νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στους "μικρούς".

Η Αντζελίκ Κέμπερ πήρε με σχετική άνεση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του μονού των γυναικών, επικρατώντας της Ρομπέρτα Βίντσι με 7-5, 6-0, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την άνοδό της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Βρίσκεται έτσι μια νίκη μακριά από τον τρίτο φετινό τελικό σε Grand Slam, απειλώντας "ανοιχτά" τη Σερένα Ουίλιαμς, για την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα ημιτελικά του μονού των ανδρών προκρίθηκε, εξάλλου, ο Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος υπέταξε τον Λουκάς Πουίγ με 6-4, 6-3, 6-3 και βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους "4" του US Open.

Το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς έχει βέβαια κι ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον β' γύρο του διπλού των αγοριών. Ο Έλληνας πρωταθλητής με τον Κένεθ Ράισμα (Εσθονία) στο πλευρό του πήρε με άνεση τη νίκη απέναντι στους Ράιαν Τζέιμς Στόρι (Μ. Βρετανία) και Λουίς Τεσά (Γαλλία), με 6-0, 6-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ