ΤΕΝΙΣ

Κέρδισε άνετα, αλλά ξέσπασε στον διαιτητή ο Τζόκοβιτς

Κέρδισε άνετα, αλλά ξέσπασε στον διαιτητή ο Τζόκοβιτς

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση του με τον Γκοφάν ο Τζόκοβιτς (6-1, 6-2), αλλά ο Σέρβος τα έχωσε στον διαιτητή για την παρατήρηση που του έκανε. (VIDEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το 3/3 στο "World Tour Finals", αφού επικράτησε με 6-1, 6-2 επί του Γκοφάν. Ο Σέρβος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει συνεχώς να ανεβάζει την απόδοσή του.

Αντίθετα, ο Γκοφάν ο οποίος κλήθηκε τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον τραυματία Μονφίς δεν κατάφερε να σταθεί επάξια απέναντι στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Τζόκοβιτς δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι πως έδειξε μετά από καιρό να βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό.

Πλέον, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο του περιμένει να δει ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του τουρνουά των κορυφαίων με το ενδεχόμενο να παίξει με τον Μάρεϊ να είναι πιθανό.

Τα έχωσε στον διαιτητή

Για μία ακόμη φορά ο Τζόκοβιτς σε ένα ματς το οποίο κυλούσε εξαιρετικά για εκείνον έδειξε να έχει νεύρα. Αυτό φάνηκε και από το διάλογο που άνοιξε μετά το τέταρτο game του πρώτου σετ. Ο διαιτητής του έκανε παρατήρηση γιατί άργησε να κάνει το σερβίς του κάτι που εξόργισε τον Σέρβο ο οποίος του τα έχωσε στη διακοπή.

"Δεν έχετε καμία ιδέα για το παιχνίδι" ήταν μία από τις ατάκες που είπε ο "Νόλε" στον διαιτητή. Στη συνέχεια όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν σαφέστατα πιο ήρεμος και ξεκαθάρισε: "Είμαι όντως ένας από τους παίκτες που παίρνουν τον περισσότερο χρόνο στο σερβίς τους. Θεωρώ όμως δίκαιο, σωστό και δείγμα σεβασμού προς ένα αθλητή την πρώτη φορά να του γίνεται μία απλή σύσταση".

Δείτε τον έντονο διάλογο που είχε με τον διαιτητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ