ΤΕΝΙΣ

"Καθάρισε" εύκολα ο Μάρεϊ

"Καθάρισε" εύκολα ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon, μετά τον αποκλεισμό - σοκ του Νόβακ Τζόκοβιτς. Διαβάστε τι έγινε το Σάββατο (2/7) στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς.

Στον απόηχο της ήττας - σοκ του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Σαμ Κουέρι κινούνται όλα στη Μεγάλη Βρετανία, στην πέμπτη αγωνιστική ημέρα του Wimbledon. Πλέον, αυτός που βλέπει τον δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου να είναι ορθάνοιχτος είναι ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Τζον Μίλμαν (3-0 σετ) στον δρόμο για τους "16" της διοργάνωσης.

Από κοντά και οι Κέι Νισικόρι (3-0 τον Αντρέι Κουζνέτσοφ) και Μίλος Ράονιτς (3-0 τον Τζακ Σοκ), που δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον τίτλο του φαβορί που είχε a priori στους αγώνες για τον γ' γύρο του Wimbledon.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Σιμόνα Χάλεπ ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της Κίκι Μπέρτενς (2-0 σετ), ενώ η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης) έκανε... περίπατο απέναντι στην Κατερίνα Σινιάκοβα, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (2/7)

"Καθάρισε" εύκολα ο Μάρεϊ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ