ΤΕΝΙΣ

Κατέκτησε το τουρνουά της Ντόχα η Πετρουλά!

Κατέκτησε το τουρνουά της Ντόχα η Πετρουλά!

Η Δανάη Πετρουλά επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 επί της Χόλι Φίσερ και κατέκτησε το τουρνουά της Ντόχα φτάνοντας στο Νο 213 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 1st ITF Junior Open του Κατάρ η Δανάη Πετρουλά. Η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της σε ITF διοργάνωση μετά από εκείνον που πήρε το περασμένο καλοκαίρι στην Ντιζόν.

Αυτή τη φορά η Πετρουλά για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Ρωσίδα Βερόνικα Πεπελιάεβα με 6-4, 7-5, στο 2ο την Βουλγάρα Ντανιέλα Ντιμίτροβα με 6-0, 6-1.

Στη συνέχεια επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 επί της Ιταλίδας Άλις Αμεντόλα, ενώ στον ημιτελικό η αντίπαλο της Βαϊντέι Τσουντχάρι από την Ινδία εγκατέλειψε. Στον τελικό αντιμετώπισε την Βρετανίδα, Χόλι Φίσερ της οποίας και επικράτησε με 6-4, 6-2.

Η κατάκτηση του τίτλου έφερε και νέα μεγάλη άνοδο για την Πετρουλά στην Παγκόσμια κατάταξη των Τζούνιορ. Πλέον, η 16χρονη Ελληνίδα βρίσκεται στο Νο 213 θέση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Συγκεκριμένα, η Πετρουλά ανέβηκε 62 θέσεις, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν η 270η θέση.

Photo credits: Mouratoglou Tennis Academy Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ