ΤΕΝΙΣ

Καρέ των φαβορί στα ημιτελικά των Ανδρών στο Wimbledon

Καρέ των φαβορί στα ημιτελικά των Ανδρών στο Wimbledon

Ο Άντι Μάρεϊ ακολούθησε τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Wimbledon, αποφεύγοντας τις... κακοτοπιές απέναντι στον Τζο Ουιλφρίντ Τσονγκά (3-2). Εύκολες νίκες για Μίλος Ράονιτς και Τόμας Μπέρντιχ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε την αρχή στο μονό ανδρών του Wimbledon , με τους Άντι Μάρεϊ, Μίλος Ράονιτς και Τόμας Μπέρντιχ να τον ακολουθούν και να συμπληρώνουν το καρέ στα ημιτελικά. Εν αντιθέσει με τον "RG", ο Άντι Μάρεϊ είδε τον Χάρο με τα μάτια του απέναντι στον Τζο Ουιλφρίντ Τσονγκά, αφού έχασε το πλεονέκτημα που είχε εξαρχής στο παιχνίδι, για να επικρατήσει εν τέλει με 3-2 σετ (7-6, 6-1, 3-6, 4-6, 6-1).

Διατηρώντας την ψυχραιμία του όμως στο πέμπτο σετ, κι εκμεταλλευόμενος την κούραση του αντιπάλου του, το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Wimbledon.

Εκεί όπου βρίσκονται επίσης οι Μίλος Ράονιτς και Τόμας Μπέρντιχ. Ο πρώτος επιβλήθηκε του Σαμ Κουέρι (του παίκτη που απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους "16") με 3-1 σετ, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα (6-4, 7-5, 5-7, 6-4), ενώ ο δεύτερος "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες τον Λουκάς Πουίγ με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-2).

Έτσι, διαμορφώθηκαν τα εξής ζευγάρια στα ημιτελικά του Wimbledon:

Ρότζερ Φέντερερ - Μίλος Ράονιτς

Άντι Μάρεϊ - Τόμας Μπέρντιχ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ