ΤΕΝΙΣ

Καλή η μητρότητα, θέλει όμως και άλλα Grand Slam η Σερένα!

Καλή η μητρότητα, θέλει όμως και άλλα Grand Slam η Σερένα!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε για το Vogue η Σερένα Γουίλιαμς, παραδέχτηκε πως θέλει να κερδίσει κι άλλους Grand Slam τίτλους.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό Vogue, η Σερένα Γουίλιαμς παραδέχτηκε πως η ιδέα να επικεντρωθεί στη μητρότητα είναι μεν δελεαστική, θέλει όμως να κερδίσει κι άλλους Grand Slam τίτλους στην τεράστια καριέρα της στο τένις.

"Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει κάτι αρκετά ελκυστικό στην ιδέα να μετακομίσω στο Σαν Φρανσίσκο και να είμαι απλά μια μαμά. Αλλά δε νιώθω έτοιμη γι' αυτό ακόμα. Θέλω σίγουρα να κερδίσω κι άλλα Grand Slam. Γνωρίζω καλά τα ρεκόρ και έχω στο μυαλό μου τον στόχο των 25", δήλωσε η Αμερικανίδα, όταν αναφέρθηκε στο ρεκόρ των 24 Grand Slam τίτλων της Μάργκαρετ Κουρτ και συνέχισε:

"Πιστεύω πως το να έχω ένα παιδί μπορεί να με βοηθήσει. Όταν είμαι πολύ νευρική γιατί χάνω κάποιον αγώνα, νιώθω πως πολλά απ' αυτά τα νεύρα και το άγχος εξαφανίστηκαν όταν γεννήθηκε η κόρη μου.

Γνωρίζοντας πως έχω αυτή την πανέμορφη μπέμπα στο σπίτι, με κάνει να νιώθω πως δεν χρειάζεται να παίξω κι άλλον αγώνα. Δεν χρειάζομαι χρήματα ή τίτλους. Τους θέλω, αλλά δεν τους χρειάζομαι. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα για μένα".

Καλή η μητρότητα, θέλει όμως και άλλα Grand Slam η Σερένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ