ΤΕΝΙΣ

Ισπανική κυριαρχία σε άνδρες και γυναίκες!

Ισπανική κυριαρχία σε άνδρες και γυναίκες!

Εδραιώθηκε στην κορυφή της ATP ο Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ έπεται ο Ρότζερ Φέντερερ. Νο1 στις γυναίκες η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. Σε ποια θέση είναι η Σάκκαρη και η Δανιηλίδου.

Μετά και την κατάκτηση του US Open, o Ραφαέλ έχει "στεριώσει" για τα καλά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τον ακολουθεί ο βασιλιάς των courts, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είναι πλέον στο Νο2 έπειτα από 16 μήνες.

με τον Roger Federer να επιστρέφει στο Νο. 2 μετά από 16 μήνες. Νέα career high για τους Alexander Zverev και Marin Cilic, όπως και για τον Pablo Carreno Busta, που μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10. Δείτε όλες τις αλλαγές στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Νέα career high για τους Αλεξάντερ Ζνέρεβ (Νο4) και Μάριν Τσίλιτς (Νο5), με τον Βρετανό, Άντι Μάρεϊ να βρίσκεται στο Νο3, έχοντας χάσει την θέση του από τον "King Roger". Όσο για τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα, μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10.

ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΜΟΥΓΚΟΥΡΟΥΘΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στις γυναίκες, η επίσης Ισπανίδα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, είναι και με τη... βούλα Νο1 στην WTA, ενώ στο Νο3 ανέβηκε για πρώτη φορά η Ελίνα Σβιτόλινα, με την 37χρονη, Βίνους Ουίλιαμς να επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Άλμα έκανε και η νικήτρια του US Open, Σλόαν Στίβενς, η οποία βρίσκεται στο Νο17, στο Νο2 παρέμεινε η Σιμόνα Χάλεπ, ενώ Νο4 έπεσε η Καρολίνα Πλίσκοβα και ενώ βρισκόταν στην κορυφή.

Από τις Ελληνίδες, η Μαρία Σάκκαρη φιγουράρει στο Νο82 του κόσμου. H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε 17 θέσεις και υποχώρησε στο Νο208, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε στο Νο430. Η Ελένη Κορδολαίμη βρίσκεται στο Νο462 του κόσμου, ενώ η Λένα Δανιηλίδου στο Νο1224.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ