ΤΕΝΙΣ

Ισοπεδωτικός ο Φέντερερ με Ναδάλ, νέα νίκη Κύργιου επί του Τζόκοβιτς!

Ισοπεδωτικός ο Φέντερερ με Ναδάλ, νέα νίκη Κύργιου επί του Τζόκοβιτς!

Ο Φέντερερ πραγματοποίησε μια μαγευτική εμφάνιση και "εξουδετέρωσε" τον Ναδάλ, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Indian Wells Masters. Αντίπαλός του είναι ο Κύργιος, ο οποίος νίκησε τον Τζόκοβιτς, για να σταματήσει ένα σερί 19 νικών του Σέρβου στο Indian Wells. (VIDEOS)

Ο κάτοχος του Australian Open, Ρότζερ Φέντερερ, πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση και διέλυσε τον Ραφαέλ Ναδάλ σε 68 λεπτά (6-2, 6-3 τα σετ), παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells Masters. Ο Ελβετός, ο οποίος έχει νικήσει τα τρια τελευταία ματς επί του Ισπανού, έπαιξε φοβερό τένις και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του.

Ήταν μια από τις ευκολότερες νίκες του Φέντερερ απέναντι στον Ισπανό και οι τρεις σερί νίκες απέναντί του είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Συνολικά έχει 10 νίκες λιγότερες από τον Ναδάλ στα μεταξύ τους (13-23), αλλά αισίως του έχει πάρει τον αέρα. Ο Ελβετός δεκδικεί τον 5ο τίτλο του στο Indian Wells, μετά από το 2004, το 2005, το 2006 και το 2012.

Ο πρωταθλητής του Australian Open και κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, βελτίωσε επίσης το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν στο 11-1. Η μοναδική του ήττα, ήταν εκείνη η απρόσμενη απώλεια από τον Εβγένι Ντονσκόι στον 2ο γύρο του Dubai Tennis Championships.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΥΡΓΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Στα προημιτελικά του Indian Wells, θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο, που νωρίτερα πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση και απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 7-6 (3). Ήταν η δεύτερη συνάντηση του Ελληνοαυστραλού απέναντι στον Σέρβο και πέτυχε τη δεύτερη straight sets νίκη του. Έτσι, σταμάτησε ένα σερί 19 νικών του Σέρβου στο Indian Wells.

O Kύργιος δεν επέτρεψε στον Τζόκοβιτς να φτάσει σε break point σε ολόκληρο το παιχνίδι! Ήταν άψογος από τη γραμμή του σερβίς, ολοκληρώνοντας το ματς με 14 άσους και 36 στους 42 κερδισμένους πόντους στα πρώτα του σερβίς.

Μετά και τη νέα σπουδαία εμφάνισή του, ο Kύργιος θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Indian Wells. Όσο για τον Τζόκοβιτς, ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έρημο της Καλιφόρνια από το 2013! Αυτός ο αποκλεισμός θα του στοιχίσει 910 βαθμούς, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω από τον Νο1 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, για περισσότερους από 3.000 βαθμούς. Η μεταξύ τους διαφορά ανοίγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ