ΤΕΝΙΣ

Ήττα στις λεπτομέρειες για Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και κατέκτησε το πρώτο σετ ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 5-7 από τον Ζερεμί Σαρντί και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μονπελιέ.

Δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή πορεία σε τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 5-7 από τον Ζερεμί Σαρντί και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μονπελιέ.

Το πρώτο σετ είχε μόλις ένα break και αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό για τον Έλληνα τενίστα. Με το σκορ στο 5-4 υπέρ του ο Τσιτσιπάς κατάφερε να "σπάσει" το σερβίς του αντιπάλου του και με 6-4 να κάνει το 1-0.

Τα επόμενα δύο ωστόσο κατέληξαν στον Σαρντί με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Τσιτσιπάς είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 2-0, αλλά δεν κατάφερε να της εκμεταλλευτεί. Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 3-2 υπέρ του ο "Στεφ" είχε δύο φορές break point όμως δεν μπόρεσε να το κάνει και να προηγηθεί με 4-2. Αντιθέτως, ο Σαρντί κράτησε το σερβίς του και ο Γάλλος κατάφερε να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα.

Στη συνέχεια τόσο του δεύτερου όσο και στο τρίτο σετ το Νο 93 της Παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Στέφανου Τσιτσιπά και έφτασε στην πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ