ΤΕΝΙΣ

Ήττα-σοκ για Ναδάλ από τον Τσόριτς

Ήττα-σοκ για Ναδάλ από τον Τσόριτς

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα και θα χειρουργηθεί, ηττήθηκε με 2-0 σετ στο τουρνουά της Βασιλείας από τον 17χρονο Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς.

Δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα και θα χειρουργηθεί, γνώρισε αναπάντεχη ήττα από έναν 17χρονο, ο οποίος δείχνει πως δεν είναι περαστικός και σωστή δουλειά μπορεί να αφήσει εποχή.

Ο λόγος για τον Μπόρνα Τσόριτς., Νο124 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Ισπανό και για πρώτη φορά στην σύντομη καριέρα του προκρίθηκε στα ημιτελικά τουρνουά της ΑΤΡ.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα το έκανε δικό του με 6-2 γκέιμ, ενώ στο δεύτερο επικράτησε στην διαδικασία του τάι μπρέικ με 7-4, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση στην 4άδα του τουρνουά της Βασιλείας. Για πολλούς, ο Τσόριτς είναι το νέο μεγάλο αστέρι του αθλήματος και μάλιστα την προσεχή Δευτέρα θα φιγουράρει στο Top100.

Βέβαια, τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα με τον 23χρονο Βέλγο, Νταβίντ Γκοφέν (Νο28), ο οποίος απέκλεισε με τη σειρά του τον Μίλος Ράονιτς (Νο9) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον αυτή η μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ