ΤΕΝΙΣ

Η Βοζνιάκι έσωσε την παρτίδα

Denmark's Caroline Wozniacki celebrates after defeating Spain's Carla Suarez Navarro during their quarterfinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
Denmark's Caroline Wozniacki celebrates after defeating Spain's Carla Suarez Navarro during their quarterfinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Η Καρολίν Βοζνιάκι επιβλήθηκε με 6-0, 6-7 (3), 6-2 επί της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν στο ταμπλό των γυναικών έγινε γνωστό μετά το τέλος και του δεύτερου προημιτελικού της ημέρας. Σε αυτόν η Καρολίν Βοζνιάκι επιβλήθηκε με 6-0, 6-7 (3), 6-2 επί της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Το ξεκίνημα της στον αγώνα ήταν εντυπωσιακό με την αθλήτρια από τη Δανία να είναι εντυπωσιακή.

Μάλιστα, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς μέχρι και τα μισά του δεύτερου σετ, αλλά η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο αντέδρασε. Η Ισπανίδα όχι απλά "έσβησε" το break point της Βοζνιάκι για το 6-4 του δεύτερου σετ, αλλά οδήγησε τον αγώνα στο tie break το οποίο και κατέκτησε.

Η Βοζνιάκι παρέμεινε όμως ψύχραιμη και έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-2 το οποίο και τη χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Εκεί θα την περιμένει η Μέρτενς η οποία πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό τουρνουά.

Photo credits: AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ