ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα πάνω από όλους

Η Σερένα πάνω από όλους

Η Σερένα Γουίλιαμς επιβλήθηκε με 6-2,6-3 επί της Σβέντοβα και έφτασε τις 308 νίκες σε Γκραντ Σλαμ ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Ρότζερ Φεντερερ!

Ο μύθος της Σερένα Γουίλιαμς ολοένα και μεγαλώνει αφού το καινούριο της επίτευγμα την φέρνει στην κορυφή της κατάταξης όχι μόνο των γυναικών, αλλά και των ανδρών. Τι κατάφερε η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια; Στον αγώνα της με την Σβέντοβα έφτασε τις 308 νίκες σε Γκραντ Σλαμ και έμεινε μόνη πρώτη στη σχετική λίστα ξεπερνώντας τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας έχει 307, ενώ τρίτη στη σχετική λίστα είναι η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα με 306 νίκες.

Από εκεί και πέρα η Σερένα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Σβέντοβα και έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 6-2, 6-3. Η Κόντζου έστειλε σπίτι της την Ραντβάνσκα με την Πολωνή να έχει για μία ακόμα φορά αστάθεια στο παιχνίδι της, ενώ και η Χάλεπ προκρίθηκε εύκολα απέναντι στη Ναβάρο.

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Πλίσκοβα και Βένους Γουίλιαμς. Οι δύο τενίστριες τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά η Τσέχα ήταν εκείνη που χαμογέλασε αφού πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του US Open.

Τα αποτελέσματα:

Πλίσκοβα - Β. Γουίλιαμς 4-6, 6-4, 7-6 (3)

Σ. Γουίλιαμς - Σβέντοβα 6-2, 6-3

Ραντβάνσκα - Κόντζου 4-6, 4-6

Σουάρεθ Ναβάρο - Χάλεπ 2-6, 5-7

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Βίντσι - Κέρμπερ

Βοζνιάκι - Σεβαστόβα

Σερένα - Χάλεπ

Πλίσκοβα - Κόντζου

Η Σερένα πάνω από όλους

Περίπατο ο Μάρεϊ, στην οκτάδα Ντελ Πότρο, Βαβρίνκα και Νισικόρι

Στο ταμπλό των ανδρών δεν είχαμε κάποια έκπληξη αφού είτε εύκολα είτε δύσκολα τα φαβορί πέρασαν. Ο Άντι Μάρεϊ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ντιμιτρόφ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νισικόρι απέναντι στον Κάρλοβιτς.

Ο Ντελ Πότρο δεν χρειάστηκε να ιδρώσει αφού ο Τίεμ εγκατέλειψε στα μισά του δεύτερου σετ λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, ενώ ο Βαβρίνκα συνάντησε την αντίσταση του Μαρτσένκο για τρία σετ.

Τα αποτελέσματα:

Τίεμ - Ντελ Πότρο 3-6, 2-3

Ντιμιτρόβ - Μάρεϊ 1-6, 2-6, 2-6,

Μαρτσένκο - Βαβρίνκα 4-6, 1-6, 7-6 (5). 3-6

Νισικόρι - Κάρλοβιτς 6-3, 6-4, 7-6 (4)

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Πούιγ - Μονφίς

Τζόκοβιτς - Τσονγκά

Βαβρίνκα - Ντελ Πότρο

Μάρεϊ - Νισικόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ