ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται

Η Σερένα Γουίλιαμς μίλησε στο New York Magazine για τη ζωή της και το μέλλον της, με τις φωτογραφίες να προκαλούν εντυπώσεις.

Το New York Magazine αφιέρωσε το εξώφυλλο του, μαζί και πλήθος σελίδων του τελευταίου τεύχους στην καλύτερη τενίστρια της σύγχρονης ιστορίας, αυτήν που κέρδισε τρία Grand Slams σε έξι μήνες και όλα σε ένα χρόνο. Γενικά, η Σερένα Γουίλιαμς έχει χάσει το λογαριασμό των τίτλων της, στα 16 χρόνια που βρίσκεται στα γήπεδα.

"Δεν πίστευα πως θα αντέξω τόσο" ομολογεί. " Δεν υπαινίχτηκα ότι η καριέρα σου φτάνει στο τέλος της" δικαιολογείται ο δημοσιογράφος. Τον διακόπτει και σχολιάζει "ακόμα και να τελείωνε, είναι μια πραγματικά μεγάλη σε διάρκεια καριέρα". Και για αυτό παράλληλα, έχει αρχίσει να ασχολείται με τη δημιουργία δικής της σειράς ρούχων " γιατί θέλω όταν σταματήσω, να μην έχω μόνο τη νοσταλγία. Διαθέτω πολλά τρόπαια και δεν είμαι από τους τύπους που χρειάζεται να τα βλέπει. Κάποια είναι σε ένα σπίτι, άλλα σε άλλο, ενώ υπάρχουν και ορισμένα που δεν ξέρω... τι τους συνέβη. Κάπου υπάρχουν και αυτά των grand slams". Ήθελε να σχεδιάζει νυφικά. " Αυτή ήταν η πρώτη μου αγάπη, αλλά σκέφτηκα πως εφόσον παίζω επαγγελματικό τένις, θα ήταν χρήσιμο να δημιουργήσω αθλητικά ρούχα. Μαζί με την αδελφή μου, Venus φέραμε ξανά τη μόδα, στο άθλημα μας".

Στη συνέντευξη της μιλά για τα παιδιά της χρόνια, για τον πατέρα της Richard και πώς ανακάλυψε την αγάπη του για το τένις, πριν τη μεταδώσει σε όλα τα μέλη της οικογενείας (το moto του ήταν "αν αποτυγχάνεις να προγραμματίζεις, στην ουσία προγραμματίζεις να αποτύχεις", με τις κόρες του να κρατούν αναλυτικό ημερολόγιο των στόχων τους και πώς θα τους υλοποιήσουν), για το γεγονός ότι εκπροσωπεί και τους Αφροαμερικανούς, για τις κατηγορίες εναντίον της ιδίας και της αδελφής της πως είναι ανδροπρεπείς, ότι γεννήθηκαν άνδρες (η ρωσική ομοσπονδία τένις τις αποκαλούσε "οι αδελφοί Ουίλιαμς") και πολλά άλλα.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτεται
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ