ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα νίκησε (πάλι) την αδερφή της

Η Σερένα νίκησε (πάλι) την αδερφή της

Στη μάχη των Γουίλιαμς, η Σερένα βγήκε και πάλι νικήτρια, καθώς επικράτησε της αδερφής της, Βίνους, με 6-2, 1-6, 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open. Νόβακ Τζόκοβιτς και Μάριν Τσίλιτς θα βρεθούν στον πρώτο ημιτελικό των ανδρών. (VIDEOS)

Ένα βήμα πιο κοντά στο ημερολογιακό Grand Slam βρίσκεται η Σερένα Γουίλιαμς, που ξεπέρασε ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια προς τον τίτλο στο US Open. Μετά το Γουίμπλεντον, νίκησε για δεύτερη φορά φέτος την αδερφή της, Βίνους, με 6-2, 1-6, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, κάνοντας το σκορ 16-11 υπέρ της στις μεταξύ τους "μάχες".

Στην τετράδα θα βρει μπροστά της την Ρομπέρτα Βίντσι, που πραγματοποιεί την καλύτερη παρουσία της σε τουρνουά Γκραν Σλαμ, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα της φτάνει στα ημιτελικά του μονού. Η Ιταλίδα χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει με 6-3, 5-7, 6-4 την Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Σερβοκροατική μάχη στους άνδρες

Σπουδαίο ζευγάρι προέκυψε στα ημιτελικά των ανδρών, καθώς ο κάτοχος του τίτλου, Μάριν Τσίλιτς, θα αντιμετωπίσει το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει να κατακτήσει τον τίτλο στη Νέα Υόρκη από το 2011. Οι δυο τους... τα είπαν και στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον φέτος, με τον "Νόλε" να επικρατεί με 6-4, 6-4, 6-4, ενώ το συνολικό σκορ στους μεταξύ τους αγώνες είναι 13-0 για τον Σέρβο!

Όσον αφορά στον τρόπο που προκρίθηκαν, ο Τζόκοβιτς επιβλήθηκε του Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-1, 3-6, 6-3, 7-6, ενώ ο Τσίλιτς, μετά από τεράστια μάχη με τον Τζο-Ουίλφριντ Τσόνγκα, πήρε τη νίκη με 6-4, 6-4, 3-6, 6-7, 6-4.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τους τέσσερις προημιτελικούς:







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ