ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα "κατάπιε" την Σαραπόβα

Η Σερένα "κατάπιε" την Σαραπόβα

Η Σερένα Γουίλιαμς απέδειξε πως παραμένει η "βασίλισσα" του γυναικείου τένις, καθώς νίκησε με 6-4 6-1 τη Μαρία Σαραπόβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australia Open.

Την παρουσία της για έβδομη φορά στα ημιτελικά του Australian Open εξασφάλισε η Σερένα Γουίλιαμς, με την Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης να επικρατεί μέσα σε 1 ώρα και 31 λεπτά με 6-4 6-1 της Μαρία Σαραπόβα (Νο 5 στον κόσμο) και να βάζει πλώρη για τον 22ο τίτλο Grand Slam στην καριέρα της.

Αυτή ήταν η 18η συνεχόμενη νίκη της Αμερικανίδας απέναντι στη Ρωσίδα (!) φτάνοντας το συνολικό ρεκόρ της με τη Σαραπόβα στο 19-2 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και στις έξι προηγούμενες φορές που κέρδισε στον προημιτελικό του συγκεκριμένου τουρνουά έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

"Η Μαρία είναι μία παίκτρια με εκπληκτική συγκέντρωση στο παιχνίδι της και υπάρχει αιτία για το γεγονός ότι ήταν στο Νο 1 του ταμπλό και έχει κατακτήσει τόσα πολά Grand Slams.

Η Σερένα "κατάπιε" την Σαραπόβα

Έπρεπε να βγω στο γήπεδο με πολλη φλόγα και ένταση", δήλωσε μετά τη νίκη της η Γουίλιαμς, η οποία σε ερώτηση για το ποιο είναι το μυστικό που την διατηρεί σε τόσο υψηλό επίπεδο στα 34 της χρόνια, απάντησε αφοπλιστικά: "Ειλικρινά δεν έχω ιδέα... Εάν ειχα, θα το κρατούσα μέσα σε ένα μπουκάλι και θα το μοίραζα"!

Η Σερένα "κατάπιε" την Σαραπόβα

Όσον αφορά στην επόμενη αντίπαλο της Σερένα Γουίλιαμς, αυτή θα είναι η Πολωνή Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, Νο 4 στο ταμπλό, η οποία επιβληθηκε 6-1 6-3 της Ισπανίδας Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, φτάνοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Australian Open.

Η Σερένα "κατάπιε" την Σαραπόβα

Σερένα Γουίλιαμς vs Μαρία Σαραπόβα (Highlights)

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Serena Williams (USA) - Maria Sharapova (RUS) 6-4 6-1

Agnieszka Radwanska (POL) - Carla Suárez Navarro (ESP) 6-1 6-3

Angelique Kerber (GER) vs Victoria Azarenka (BLR)

Johanna Konta (GBR) vs Shuai Zhang (CHN)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ