ΤΕΝΙΣ

H Σερένα αποκαλύπτεται

H Σερένα αποκαλύπτεται

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι η πρώτη εκπρόσωπος του αθλητισμού με δύο εξώφυλλα στο περιοδικό Vogue. Μίλησε για την ανασφάλεια για το σώμα της και αποκάλυψε πως κερδίζει τη Βένους Γουίλιαμς.

Η γυναίκα που ορίζει τη μόδα, η Άννα Ούιντουρ είναι φανατική οπαδός του τένις και προσωπική φίλη του Ρότζερ Φέντερερ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η βρετανικής καταγωγής διευθύντρια της αμερικανικής Vogue βρίσκει πάντοτε χώρο στο τεύχος Σεπτεμβρίου, το σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς, για τα προφίλ παικτών (Γκριγκόρ Ντίμιτροφ, Σλόαν Στίβενς, Τζον Ίσνερ) και συντρόφων τους (η κυρία Τζόκοβιτς, Γέλενα Ρίστιτς) που αγωνίζονται στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με εξαίρεση τα τεύχη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κανέναν ή καμιά σταρ του αθλητισμού στο εξώφυλλο, μέχρι το τεύχος Απριλίου και τη Σερένα Γουίλιαμς.

Η Ουίντουρ ξέρει να αναγνωρίζει μια καλή ιστορία όταν τη βλέπει και παράλληλα με την επιστροφή της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο στο Ίντιαν Γουέλς για πρώτη φορά μετά το 2001 και τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκαν η ίδια, η αδερφή της, η Βένους και ο πατέρας τους, Ρίτσαρντ, έβαλε στο εξώφυλλο του τεύχους αφιερωμένο στο σώμα, μια γυναίκα που δέχεται κριτική για το σώμα της. Κάθε φορά που κερδίζει Grand Slam, υπάρχουν οι αδαείς που λένε πως πρέπει να παίζει στην ATP εξαιτίας της φυσικής της εμφάνισης.

H Σερένα αποκαλύπτεται

Η ίδια αποκάλυψε την ανασφάλεια της για το σώμα της και ειδικά τα γραμμωμένα χέρια της. "Τώρα όλοι οι αθλητές πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Αλλά όταν κατέκτησα το πρώτο μου Grand Slam, δεν είχα πάει ποτέ στο γυμναστήριο. Μισούσα τα μπράτσα μου. Ήθελα να είναι γραμμωμένα". Ακόμα και σήμερα δεν χρησιμοποιεί βάρη, αλλά λάστιχα γυμναστικής.

H Σερένα αποκαλύπτεται

Η Βένους και η Σερένα Γουίλιαμς δεν έπαιζαν ποτέ σε πολλά τουρνουά, το πολύ 16 κάθε σεζόν με έμφαση στα μεγάλα τουρνουά. " Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε 32 τουρνουά το χρόνο. Το ανώτερο για μένα ήταν 17 και ακόμα και τότε, ένιωθα πως δεν είχα ζωή". Οι σοβαροί τραυματισμοί την άφησαν πολλές φορές εκτός της WTA, όμως η δυσκολότερη στιγμή ήταν ο θρόμβος στο αίμα που ανακάλυψαν οι γιατροί το 2011. Τότε αναρωτήθηκε αν θα έπαιζε ξανά.

" Μου έλειψε πολύ να παίζω τένις. Όχι το κοινό ή η ατμόσφαιρα. Μου έλειψε πολύ να χτυπάω τη μπάλα. Συνειδητοποίησα τότε πως ίσως θα έπρεπε να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Γιατί δεν θέλω ποτέ να σταματήσω".

Στην ίδια συνέντευξη φιλοξενείται και η καλύτερη φίλη της, η Κάρολαϊν Βοζνιάκι. Η Δανέζα πρώην Νο1 γνώρισε την Ουίντουρ στην επίδειξη μόδας των δημιουργιών της Σερένα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μιλούν για τη στενή φιλία τους και πως τη βοήθησε η Σερένα όταν ο αρραβώνας της διαλύθηκε λίγους μήνες πριν από το γάμο στη Νέα Υόρκη. Αντί λοιπόν να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας έτρεξε στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης με τη Σερένα να την περιμένει στον τερματισμό.

H Σερένα αποκαλύπτεται

Μίλησε και για το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της και στην καριέρα της, την αδερφή της Βένους. " Δεν την κοιτάζω ποτέ όταν βρίσκεται απέναντι μου στο κορτ. Δεν μπορώ. Αν κερδίζω, μπορεί να λυπηθώ για εκείνη. Αν χάνω, τότε θέλω να τη χτυπήσω".

Πηγή: Vogue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ