ΤΕΝΙΣ

Η Σάκκαρη No48 στoν κόσμο, Νο63 ο Τσιτσιπάς

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης, μια θέση κάτω από την υψηλότερη που έχει πάρει μέχρι τώρα στην καριέρα της. Στο Νο63 βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νέο προσωπικό ρεκόρ.

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης, μια θέση κάτω από την υψηλότερη που έχει πάρει μέχρι τώρα στην καριέρα της. Σήμερα (23/4), η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε και είναι πλέον 48η στον κόσμο με 1117 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε τέσσερις θέσεις και έπεσε στο Νο175 του κόσμου με 348 βαθμούς. Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Εξάλλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε άλμα οκτώ θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο. Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει 822 βαθμούς.

Στο μεταξύ, αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τον Ράφα Ναδάλ να βρίσκεται στην κορυφή. Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο Νο24, ενώ ο Μάρκος Παγδατής ανέβηκε ένα ακόμη σκαλοπάτι και είναι πλέον 80ος στον κόσμο.

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ