ΤΕΝΙΣ

Η Πενέτα δεν έχει μετανιώσει καθόλου που σταμάτησε στο πικ της καριέρας της

Η Πενέτα δεν έχει μετανιώσει καθόλου που σταμάτησε στο πικ της καριέρας της

Η Φλάβια Πενέτα μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει το τένις, όταν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας της και εξήγησε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή που έκανε.

Συνέντευξη στο "Sky Sport" παραχώρησε η Φλάβια Πενέτα και αναφέρθηκε στην απόφασή της να σταματήσει το τένις την περίοδο που βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας της και εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου.

"Η ζωή μου είναι διαφορετική. Ξυπνάω χωρίς πίεση, τρώω το πρωινό μου και απολαμβάνω αυτές τις μικρές στιγμές που δεν έζησα στο παρελθόν. Μου αρέσει να είμαι σπίτι και να κάνω αυτά που έκαναν άλλοι για μένα, επειδή ήμουν συνεχώς στα ξενοδοχεία.

Φοβόμουν πως θα ήταν άβολο χωρίς να κρατάω τη ρακέτα, αλλά αντί γι' αυτό λάτρεψα τη νέα μου ζωή. Μου λείπει βέβαια η ρουτίνα που είχα. Μου λείπουν τα αποδυτήρια που μοιραζόμουν με άλλες παίκτριες. Όταν είμαι σε κάποιο τουρνουά και δεν είμαι στο court, νιώθω πως δεν είμαι στη θέση μου", ανέφερε αρχικά η Ιταλίδα και συνέχισε για τον δύσκολο τραυματισμό που πέρασε στον καρπό της πριν μερικά χρόνια:

"Οι τραυματισμοί είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Δεν ξέρω πως βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω. Κάθε δύσκολη κατάσταση σε κάνει να βρίσκεις το κομμάτι του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Όταν είχα τραυματιστεί στον καρπό, δεν ήξερα αν θα κατάφερνα να επιστρέψω, είχα αμφιβολίες".

Επίσης, μίλησε και για τον Φάμπιο Φονίνι, με τον παντρεύτηκε, ενώ ήδη περιμένουν και το πρώτο τους παιδί: "Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ήταν όλα απρόσμενα, αλλά έγιναν με το σωστό τρόπο. Είναι ένας ώριμος άνθρωπος που αγαπώ και μου δίνει πάντα κίνητρα. Δίπλα του, είχα τα καλύτερα αποτελέσματα στην καριέρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ