ΤΕΝΙΣ

Η μυθική αντίδραση της Στίβενς μόλις πήρε επιταγή 3.700.000 δολαρίων!

Η μυθική αντίδραση της Στίβενς μόλις πήρε επιταγή 3.700.000 δολαρίων!

Δείτε πώς αντέδρασε η Σλόαν Στίβενς μόλις παρέλαβε την επιταγή για την κατάκτηση του US Open, χρηματικού ύψους 3.700.000 δολαρίων, που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε τενίστρια. (VIDEO)

Η Σλόαν Στίβενς πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κατέκτησε το US Open, κάνοντας ένα παιδικό της όνειρο πραγματικότητα, ανεβαίνοντας παράλληλα στο Νο17 της WTA, όταν πριν λίγο καιρό ήταν στο Νο934 λόγω της... κατρακύλας ως συνέπειας του ενός έτους αποχή εξαιτίας τραυματισμού. Παράλληλα, έγινε πλουσιότερη κατά 3.700.000 δολάρια.

Η Αμερικανίδα τενίστρια πήρε το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε τενίστρια για κατάκτηση ενός τουρνουά και δη Grand Slam, επομένως δεν θα μπορούσε παρά να είναι... πολλαπλάσια χαρούμενη για την επιτυχία της απέναντι στην συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις.

Μόλις παρέλαβε την επιταγή στην απονομή και άκουσε το ιλιγγιώδες ποσό, αναφώνησε αυθόρμητα "είναι πολλά τα λεφτά", με την αντίπαλό της να της κάνει πλάκα και να θέλει να... παραλάβει η ίδια την επιταγή εκ μέρους της και να την κρατήσει.

Σε ένα τουρνουά, η Στίβενς πήρε σχεδόν όσα χρήματα είχε συγκεντρώσει στο υπόλοιπο της καριέρας της μέχρι σήμερα. Τα καλύτερα είναι μπροστά της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ