ΤΕΝΙΣ

Η Μερτένς συνεχίζει το παραμύθι της στη Μελβούρνη!

Belgium's Elise Mertens celebrates after defeating Ukraine's Elina Svitolina in their quarterfinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Belgium's Elise Mertens celebrates after defeating Ukraine's Elina Svitolina in their quarterfinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP PHOTO/DITA ALANGKARA

Η Ελίζ Μερτένς έκανε "πάρτι" με την Ελίνα Σβιτολίνα και προκρίθηκε άνετα στην 4άδα του Australian Open και θα παίξει με Βοζνιάκι ή Ναβάρο. Η πορεία της είναι εντυπωσιακή στα courts της Μελβούρνης.

Το παραμυθένιο ταξίδι της συνεχίζει στο φετινό Australian Open η Ελίζ Μερτένς, η οποία είναι εντυπωσιακή και καμία αντίπαλός της ως τώρα δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Η 22χρονη Βελγίδα τενίστρια έπαιζε με το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτολίνα και έχασε μόλις τέσσερα game, φτάνοντας στην πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα σε Καρολίν Βοζνιάκι και Κάρλα Σουάρες Ναβάρο.

Η Σβιτολίνα ήταν φαβορί, ούσα και αήττητη φέτος, όμως η 23χρονη Ουκρανή δεν πίστευε αυτό που θα έβλεπε απέναντί της στο court, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προβάλει σθεναρή αντίσταση. Η ήττα της ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες με 6-4, 6-0.

Η 21χρονη Μερτένς, η οποία επικράτησε σε μόλις 73 λεπτά, θα γίνει η έκτη παίκτρια από το Βέλγιο που θα παίξει σε έναν Grand Slam ημιτελικό και μόλις η τρίτη μετά της Κιμ Κλάιστερς και Ζιστάν Ενάν στο Open της Μελβούρνης.

Με πρόκριση στον τελικό, μπορεί να ανεβεί ακόμα και στο Νο14 του κόσμου, δείχνοντας ότι είναι ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο τένις. Όλο το μέλλον είναι μπροστά της!

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ