ΤΕΝΙΣ

Η μεγάλη μάχη του Παγδατή με τον Τσόνγκα

Η μεγάλη μάχη του Παγδατή με τον Τσόνγκα

Στο Philippe Chatrier θα αγωνιστεί σήμερα (26/5) ο Μάρκος Παγδατής, στην πολύ δύσκολη αποστολή του απέναντι στον Τζο Γουιλφρίντ Τσόνγκα. Μάχες και για Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς.

Δύσκολο αγώνα έχει σήμερα (26/5) στις 16:00 ο Μάρκος Παγδατής στο Philippe Chatrier για το Roland Garros, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον Τζο Γουιλφρίντ Τσόνγκα και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου τενίστα, ο οποίος παίζει μπροστά στους συμπατριώτες του.

Στο ίδιο court, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα παίξει με τον Φακούντο Μπανίς και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιό του. Το πρόγραμμα του κεντρικού court θα ολοκληρώσει ο επόμενος αγώνας, ανάμεσα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς και την Τιμέα Μπάμπος.

Στο Suzanne Lenglen, το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο του Roland Garros, θα παίξουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς. Η δράση θα αρχίσει με το παιχνίδι του Τόμας Μπέρντιχ με τον Μάλεκ Ζαζίρι και έπεται η αναμέτρηση του "Νόλε" με τον Στιβ Νταρσίς.

Στη συνέχεια, η Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Τελιάνα Περέιρα, κυνηγώντας το 22ο Grand Slam τίτλο στην καριέρα της. Όσο για την αδελφή της, Βένους, θα αντιμετωπίσει την Λουίσα Τσιρίκο, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στο εν λόγω court.

Από 'κει και πέρα, η η πρωταθλήτρια του 2008, Άνα Ιβάνοβιτς, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κουρούμι Νάρα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς του Νταβίντ Φερέρ με τον Χουάν Μονάκο. Αυτοί οι αγώνες θα γίνουν στο Court 1, ενώ στο Court 2 έχουμε την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και τον Ντομινίκ Τιέμ να δίνουν τις μάχες τους.

Τέλος, έχουμε και τους αγώνες του Μπέρναρντ Τόμιτς με τον Μπόρνα Κόριτς στο Court 14, ενώ παίζουν και οι Νταβίντ Γκοφίν και Αλεξάντερ Ζβέρεβ στο Court 3 και στο Court 6 αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ