ΤΕΝΙΣ

Η Μακάροβα διέλυσε τη Νο1 του κόσμου, Κέρμπερ

Η Μακάροβα διέλυσε τη Νο1 του κόσμου, Κέρμπερ

Η Εκατερίνα Μακάροβα απέκλεισε την Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο1 στον κόσμο, επικρατώντας 6-2 και 6-2 αντίστοιχα. Για πρώτη φορά η Νο1 του κόσμου αποκλείεται στον πρώτο γύρο του γαλλικού Grand Slam.

Τεράστια έκπληξη στον πρώτο γύρο του γυναικείου ταμπλό στο Rolland Garros. Η Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο1 στον κόσμο, ηττήθηκε 2-0 σετ από την Εκατερόνα Μακάροβα, η οποία δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η Ρωσίδα πήρε και τα δυο σετ με 6-2 και 6-2 αντίστοιχα από την Γερμανίδα, που ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Η Κέρμπερ έχασε για 2η σερί χρονιά στην πρεμιέρα της στο Roland Garros, ενώ έγινε και το μοναδικό Νο1 στο ταμπλό που δεν θα είναι στον 2ο γύρο στην ιστορία του θεσμού. Αν μη τι άλλο, αρνητικά ρεκόρ που γράφουν ιστορία για την συγκεκριμένη τενίστρια, η οποία πήγε ως ένα από τα φαβορί, αλλά αποκλείστηκε με το... καλημέρα.

Το Rolland Garros είναι το χειρότερο Grand Slam για την ίδια βάσει αποτελεσμάτων και το μοναδικό που δεν έχει παίξει σε ημιτελικό. Η καλύτερη πορεία της ήταν το 2012, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Αν η Σιμόνα Χάλεπ πάρει το τρόπαιο ή Καρολίνα Πλίσκοβα πάει τελικό, τότε θα πέσει από την κορυφή της WTA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ