ΤΕΝΙΣ

Η Κροατία πήρε το διπλό

Η Κροατία πήρε το διπλό

Οι Ντόντιγκ και Τσίλιτς επιβλήθηκαν επί των Μάγιερ και Ντελ Πότρο κάνοντας το 2-1 στις νίκες για την Κροατία στον τελικό του Davis Cup με την Αργεντινή. (VIDEO)

Βήμα τίτλου έκανε η Κροατία στον τελικό του Davis Cup. Οι Κροάτες με τους Ντόντιγκ και Τσίλιτς επιβλήθηκαν επί των Μάγιερ και Ντελ Πότρο με 7-6(2), 7-6(4), 6-3 και έκαναν το 2-1 στις νίκες και πλέον χρειάζονται ακόμα μία για να φτάσουν στην κορυφή.

Όπως μαρτυρά το σκορ τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ δεν είχαμε κανένα break και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break. Εκεί οι Κροάτες κατάφεραν να προηγηθούν με 5-1 και στη συνέχεια να πάρουν το σετ με 7-2.

Στο δεύτερο σετ οι Κροάτες κατάφεραν να κάνουν νωρίς το break αλλά το δίδυμο από την Αργεντινή απάντησε γρήγορα. Έτσι και αυτό το σετ κρίθηκε στο tie break το οποίο πήραν πιο δύσκολα οι γηπεδούχοι με 7-4.

Το τρίτο σετ ήρθε πιο εύκολα για τους Κροάτες οι οποίοι με 6-3 έφτασαν στη νίκη με 3-0 σετ. Οι Κροάτες πλέον θέλουν μία νίκη στα επόμενα δύο ματς για να πάρουν τον τίτλο. Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Ντελ Πότρο και τον Τσίλιτς στις 15.00 και αργότερα αγωνίζονται οι Ντελμπόνις και Κάρλοβιτς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ