ΤΕΝΙΣ

Η Αζαρένκα αποθεώνει τον Μέσι

Η Αζαρένκα αποθεώνει τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν απολαμβάνει θαυμασμό μόνο από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τι δήλωσε για τον Αργεντινό μία από τις σταρ του σύγχρονου τένις, η Βικτόρια Αζαρένκα.

"Το να βλέπεις τον Μέσι είναι σαν να παρακολουθείς ένα video game. Είναι κάτι το συναρπαστικό", δήλωσε η 26χρονη Λευκορωσίδα λίγο μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα προημιτελικά του US Open, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορούσα να δω το φιλικό της Αργεντινής με τη Βολιβία εξαιτίας της διαφοράς της ώρας επειδή ήμουν πολύ απασχολημένη αυτές τις ημέρες, όμως θα τον δω επειδή είναι απλά εκπληκτικός.

Η Αζαρένκα αποθεώνει τον Μέσι

Αυτό που κάνει ο Μέσι σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι αδιανόητο. Είχα την ευχαρίστηση να τον δω μία φορά διά ζώσης σε ματς της Μπαρτσελόνα και για μένα είναι μοναδικός. Ο τρόπος που πηγαίνει από τη μία στην άλλη πλευρά του γηπέδου κάθε φορά που βλέπει μία ευκαιρία να του παρουσιάζεται, είναι μαγικός".

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτο φορά που η Αζαρένκα πλέκει το εγκώμιο του 28χρονου άσου της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής καθώς το είχε κάνει και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Μουντιάλ.

Η Αζαρένκα αποθεώνει τον Μέσι

"Υποστηρίζω την εθνική Αργεντινής στα τρία τελευταία Μουντιάλ. Υπάρχουν φωτογραφίες μου που φορώ τη φανέλα της Αργεντινής το 2000. Αγαπώ τον Μέσι και νομίζω πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Είναι πολύ γλυκός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ