ΤΕΝΙΣ

Η Ασδεράκη & η ζωή των διαιτητών

Η Ασδεράκη & η ζωή των διαιτητών

Η κορυφαία Ελληνίδα διαιτητής τένις Εύα Ασδεράκη-Μουρ έλυσε αρκετές απορίες σχετικά με τους διαιτητές σε επίσημη συνέντευξη στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η Εύα Ασδεράκη-Μουρ είχε δώσει την πρώτη μεγάλη συνέντευξη της στο Sport24.gr και παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η 33χρονη Χαλκιδαία διαιτητής απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στην ενότητα Kia Open Drive (σ.σ. η συνέντευξη γίνεται καθ'οδόν στο Melbourne Park).

Χαρακτήρισε κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και όχι τους τελικούς γυναικών σε Grand Slam ή ημιτελικούς ανδρών σε ίδια τουρνουά που έχει διευθύνει.

Δημοφιλής στο κοινό και ιδιαίτερα αυστηρή η Ασδεράκη-Μουρ επιλέγεται πάντοτε για τα μεγάλα παιχνίδια. Τα ξημερώματα ήταν διαιτητής στον ημιτελικό ανάμεσα στη Μαρία Σαραπόβα και στην Εκατερίνα Μακάροβα, ενώ έχει βάλει στόχο να γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε τελικό ανδρών.

Χαμογελώντας αποκάλυψε πτυχές της ζωής μιας διαιτητή του επαγγελματικού τένις, κάνοντας αναφορά στους μεγάλους σε αγώνες διάρκεια, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν βλέπουμε συχνά τους διαιτητές να κατεβαίνουν από την καρέκλα τους για πάνε στην τουαλέτα όπως έχουν δικαίωμα οι παίκτες.

Δείτε τη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ