ΤΕΝΙΣ

Η απάντηση της ωραίας Κιμ

epa04598328 Kim Sears the fiancee of Andy Murray of Great Britain wears a 'Parental Advisory Explicit Content' shirt as she watches him play Novak Djokovic of Serbia in the Men's final on the last day of the Australian Open at Melbourne Park, Melbourne, Australia, 01 February 2015.  EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT ORG XMIT: MLB112
epa04598328 Kim Sears the fiancee of Andy Murray of Great Britain wears a 'Parental Advisory Explicit Content' shirt as she watches him play Novak Djokovic of Serbia in the Men's final on the last day of the Australian Open at Melbourne Park, Melbourne, Australia, 01 February 2015. EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT ORG XMIT: MLB112 EPA

Η μνηστή του Άντι Μάρεϊ, Κιμ Σίαρς "σταυρώθηκε" από τα βρετανικά ΜΜΕ για τη συμπεριφορά της στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Στον τελικό... έβγαλε άσο.

Πιο... χαλαρές οι ενδυματολογικές επιλογές της Κιμ Σίαρς στο Αυστραλιανό Όπεν. Στον τελικό η μνηστή του Άντι Μάρεϊ φόρεσε μια μαύρη μπλούζα με στάμπα. Ντύθηκε ζεστά και απάντησε με χιούμορ στην επίθεση που δέχθηκε από το βρετανικό Τύπο.

Η μπλούζα της έγραφε "Parental Advisory. Explicit content", μια ετικέτα που ήταν κολλημένη στα cds τη δεκαετία του 90. Ήταν ένα πρόγραμμα των μουσικών εταιρειών για να βοηθήσουν τους γονείς να επιλέξουν μουσική για τα παιδιά τους που αρμόζει στην ηλικία τους.

Η Σίαρς συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να βρίζει τον αντίπαλο του Μάρεϊ στον ημιτελικό του τουρνουά. Αναγκάστηκε ο Μάρεϊ να βγει να την υπερασπιστεί, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Άρθρα γράφτηκαν για την κακή συμπεριφορά της ζωγράφου στο επάγγελμα, μέχρι και ο πατέρας της τοποθετήθηκε για το θέμα.

Χαριτολογώντας ο προπονητής και τηλεσχολιαστής Νάιτζελ Σίαρς είπε "απαράδεκτη συμπεριφορά. Την πήρε τη γλώσσα από τη μητέρα της. Που να δείτε τι τραβάω στο σπίτι".

Η Σίαρς, η πιο ένθερμη οπαδός του Μάρεϊ, ζει τα παιχνίδια του και με αυτόν τον απλό τρόπο απάντησε με χιούμορ σε όσους την ειρωνεύονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ