ΤΕΝΙΣ

Η ανοικτή πρόσκληση του Ναδάλ στον Φέντερερ

Η ανοικτή πρόσκληση του Ναδάλ στον Φέντερερ

Ο Ράφα Ναδάλ προσκάλεσε τον Ρότζερ Φέντερερ να παρευρεθεί όποτε εκείνος θέλει στην ακαδημία που διατηρεί ο Ισπανός στη Μαγιόρκα.

Η Rafa Nadal Academy έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας και ο Ρότζερ Φέντερερ σε μήνυμα του έδωσε συγχαρητήρια στον μεγάλο του αντίπαλο για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στη συγκεκριμένη ακαδημία.

Άλλωστε, ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια της πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο Ράφα Ναδάλ φυσικά και έσπευσε να απαντήσει στον μεγάλο του αντίπαλο προσκαλλώντας τον όποτε εκείνος θέλει να παρευρεθεί εκ νέου στις ακαδημίες υπό έναν όρο... "Ήταν μια σπουδαία χρονιά για την ακαδημία. Βοήθησες πολύ την ημέρα των εγκαινίων, για να γίνει σημαντική. Ξέρω πως δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, αλλά γνωρίζεις πόσο σημαντικό ήταν για όλους εδώ. Για την ομάδα μου, για την οικογένειά μου, για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ σκληρά εδώ κάθε μέρα και για εμένα προσωπικά όπως σου είχα πει και από κοντά.

Η πρόσκληση είναι πάντα ανοιχτή για σένα. Αυτό είναι το σπίτι σου. Τα παιδιά σου, η οικογένειά σου, όλοι είναι καλοδεχούμενοι εδώ. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να γίνει ξανά, είναι να έρθεις και να παίξεις τόσο καλά. Αν συμβεί αυτό, τότε δεν σε προσκαλώ! Πλάκα κάνω, τα λέμε σύντομα!" τόνισε αστειευόμενος ο Ισπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ