ΤΕΝΙΣ

Φωτογραφήθηκε γυμνή η Βοζνιάκι για χάρη του ESPN

Caroline Wozniacki, of Denmark, reacts after defeating Lucie Safarova, of the Czech Republic, 6-4, 6-3 during the Miami Open tennis tournament, Tuesday, March 28, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Luis M. Alvarez)
Caroline Wozniacki, of Denmark, reacts after defeating Lucie Safarova, of the Czech Republic, 6-4, 6-3 during the Miami Open tennis tournament, Tuesday, March 28, 2017, in Key Biscayne, Fla. (AP Photo/Luis M. Alvarez) AP

Η Καρολίν Βοζνιάκι φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του "Body Issue" του ESPN και μίλησε για την προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή της WTA. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπαθεί να επιστρέφει στην κορυφή της Παγκόσμιας Κατάταξης του τένις μετά από πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχε τα τελευταία δύο χρόνια. Στα 26 της χρόνια η Καρολίν Βοζνιάκι αποτελεί αθλήτρια πρότυπο για πολλά κορίτσια αφού κατάφερε κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη από τη χώρα της.

"Πάντοτε μου έλεγαν ότι ένα κορίτσι από τη Δανία δεν έχει πιθανότητες να γίνει παίκτρια Παγκόσμιου επιπέδου στο τένις. Ποτέ δεν είχαμε αθλήτρια μέσα στο Τοπ 30. Κάθε φορά που έλεγα ότι θέλω να γίνω το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης οι άνθρωποι γελούσαν. Εγώ όμως θα έκανα τα πάντα για να βρω τον τρόπο. Δεν δέχομαι το όχι ως απάντηση" αυτή είναι η αλήθεια πίσω από το μεγαλύτερο κατόρθωμα της.

Αυτά είναι και ορισμένα από όσα είπε στο ESPN στο πλαίσιο της γυμνής φωτογράφισης που έκανε για το εξώφυλλο του "Body Issue". Φυσικά, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε τονίζοντας: "Η προηγούμενη χρονιά ήταν σκληρή για εμένα. Ποτέ δεν είχα υποστεί κάποιον τραυματισμό. Πέρσι όμως ο ένας τραυματισμός διαδεχόταν τον άλλον. Αυτό με έκανε να καταλάβω ότι κάποιες φορές πρέπει να ακούς το σώμα σου και να το αφήνεις να αποθεραπευτεί. Όταν αγωνίζεσαι επί 12 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Πλέον θεωρώ ότι πρέπει ακόμα και στους μικρότερους τραυματισμούς να δίνεις το χρόνο τους και να είσαι σίγουρος πως όταν επιστρέφεις στο κορτ είσαι 100% έτοιμος"

Παράλληλα, επεσήμανε ότι: "Δεν έχω τόσο μεγάλη δύναμη όση έχουν άλλα κορίτσια, αλλά είμαι γρήγορη και ξέρω ότι μπορώ να αντέξω για αρκετή ώρα. Η φυσική μου κατάσταση είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη. Έχω κερδίσει πολλούς αγώνες στους οποίους είχα βρεθεί να χάνω. Είναι δύσκολο να επανέρχεσαι σε τέτοια παιχνίδια όμως δεν τα παρατάω ποτέ ανεξάρτητα ποιο είναι το σκορ. Ξέρουν οι αντίπαλες μου ότι είμαι εκεί και ότι σιγά σιγά θα βάλω τον εαυτό μου και πάλι στο παιχνίδι"

Τέλος, αποκάλυψε και αυτό που σιχαίνεται περισσότερο: "Σιχαίνομαι την ήττα. Το ίδιο είναι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου. Έτσι όποτε παίζουμε μεταξύ μας εκείνος που χάνει δεν μιλάει στον άλλον για μερικές ημέρες. Ο αδερφός μου σταμάτησε να παίζει τένις μετά την πρώτη φορά που τον νίκησα. Ήταν τόσο νευριασμένος που έσπασε δύο ρακέτες. Όταν πήρα το πρώτο σετ έσπασε την πρώτη και όταν πήρα τη νίκη έσκασε τη δεύτερη. Μετά γύρισε και είπε ότι τα παρατάει γιατί έχασε από ένα κορίτσι"

Δείτε τις τρεις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τη φωτογράφιση:

Φωτογραφήθηκε γυμνή η Βοζνιάκι για χάρη του ESPN
Φωτογραφήθηκε γυμνή η Βοζνιάκι για χάρη του ESPN
Φωτογραφήθηκε γυμνή η Βοζνιάκι για χάρη του ESPN

Photo credits: AP Photo/Luis M. Alvarez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ