ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Χρειάζομαι διακοπές"

Φέντερερ: "Χρειάζομαι διακοπές"

Στον αέρα παραμένει το πρόγραμμα του Ρότζερ Φέντερερ μέχρι το τέλος της σεζόν μετά τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της "L'Equipe".

" Είμαι εξαντλημένος και χρειάζομαι διακοπές", είπε ο Ρότζερ Φέντερερ και ήδη ο μάνατζερ του, ο Τόνι Γκόντσικ προσπαθεί να βρει τρόπο να τον απεγκλωβίσει από τα τουρνουά που έχει ανακοινώσει πως θα λάβει μέρος.

Μετά τον αποκλεισμό του από τον Τόμας Μπέρντιχ στο US Open ο κορυφαίος τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, οδήγησε την Ελβετία στην επιστροφή στο World Group του Davis Cup με νίκη (με 3-2) επί της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ.

" Έχω μεγάλη ανάγκη για διακοπές. Είμαι τραυματίας, κουρασμένος, εξαντλημένος και χρειάζεται να αποφασίσω το τι θα κάνω στη συνέχεια", είπε ο 31χρονος νικητής του Γουίμπλεντον σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της L'Equipe.

Ο Φέντερερ θέλει να... κατεβάσει ταχύτητα τους επόμενους πέντε με έξι μήνες, σύμφωνα με τα λόγια του, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος και ξεκούραστος στη Μελβούρνη τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Ελβετός δεν πρόκειται να απουσιάσει από το τουρνουά της Βασιλείας (22-28/10) και βέβαια από τους τελικούς της ATP στο Λονδίνο (5-12/11). Αν τα καταφέρει, δεν θα αγωνιστεί στα Masters της Σαγκάης (7-14/10) και του Παρισιού (29/10-4/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ