ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ - Τζόκοβιτς στον τελικό

Φέντερερ - Τζόκοβιτς στον τελικό

Μεγάλη μονομαχία θα έχουμε στον τελικό του BNP Paribas Open αφού ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Επανάληψη του περσινού τελικού στην Καλιφόρνια θα έχουμε το βράδυ της Κυριακής (22/3). Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Σέρβο να έχει πάρει τον περσινό τελικό με 2-1. Ο Ελβετός επιβλήθηκε με 2-0 επί του Ράονιτς, ενώ ο Τζόκοβιτς νίκησε με το ίδιο σκορ τον Μάρεϊ.

Το πρώτο εισιτήριο ο Τζόκοβιτς

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ασταμάτητος και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Άντι Μάρει ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στον σπουδαίο Σέρβο ο οποίος επικράτησε με 6-3, 6-2 κόντρα στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη του Τζόκοβιτς επί του Μάρει και η 17η συνολικά σε 25 αναμετρήσεις.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Μάρεϊ υπήρχαν στιγμές κατά τις οποίες έπαιζε καλά, ωστόσο ο Τζόκοβιτς ήταν σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση. Ο 27χρονος Σέρβος ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα διεκδικήσει τον 50ο τίτλο της καριέρας του και δεύτερο για φέτος.

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε ο Φέντερερ

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Ρότζερ Φέντερερ επιβλήθηκε με 7-5, 6-4 επί του Ράονιτς. Ο Ελβετός, παρά τις προσπάθειες του αντιπάλου του, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ράονιτς πίεζε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά η ποιότητα του Φέντερερ ήταν εκείνη που μέτρησε τελικά και του έδωσε την πρόκριση στον τελικό. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς.

Σε σύνολο 37 αγώνων ο Φέντερερ προηγείται με 20 νίκες έναντι 17 του 27χρονου Σέρβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ