ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Το συγκρίνω μόνο με το Ρολάν Γκαρός το 2009"

Φέντερερ: "Το συγκρίνω μόνο με το Ρολάν Γκαρός το 2009"

Ζητήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ να μιλήσει για τον τίτλο που κατέκτησε στην Μελβούρνη με κάποιον άλλο και εκείνος το συνέκρινε μόνο με τον αυτόν του Ρολάν Γκαρός το 2009.

Η αποθέωση για τον Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζεται με τον σπουδαίο τενίστα να δίνει διαδοχικές συνεντεύξεις για την κατάκτηση του 18ου Grand Slam της καριέρας του.

Αρχικά, ο Ελβετός μίλησε για το τι τον οδήγησε στην κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν: "Έμεινα αισιόδοξος. Διατήρησα τη ψυχραιμία μου και πάντα πίστευα ότι η δουλειά θα ανταμειφθεί και πως η ποικιλία που έχω στο παιχνίδι μου ίσως μου δώσει την ευκαιρία να "αρπάξω" 1-2 Grand Slam ακόμα".

Στη συνέχεια κλήθηκε να αποφασίσει για τον πιο δύσκολο τίτλο του και εάν συγκρίνει κάποιο με αυτό που κατέκτησε στην Αυστραλία πριν λίγες ημέρες. Ο Φέντερερ είναι ξεκάθαρος: "Το μέγεθος αυτού του Grand Slam είναι διαφορετικό από τα άλλα. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κανέναν άλλο εκτός από το Ρολάν Γκαρός το 2009. Το περίμενα, προσπάθησα, πάλεψα. Δοκίμασα πολλές φορές και απέτυχα. Τελικά το κατάφερα! Ναι όντως αισθάνομαι ακριβώς όπως τότε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ