ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ και Βαβρίνκα για την Αφρική

Φέντερερ και Βαβρίνκα για την Αφρική

Ο Ρότζερ Φέντερερ φιλοξενεί τον Σταν Βαβρίνκα στη Βασιλεία απόψε (21.30) στο "2ο Παιχνίδι για την Αφρική". Το 2010 ο Φέντερερ είχε αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη συνεργασία τους στην κατάκτηση του πρώτου Davis Cup για την Ελβετία. Ο Φέντερερ αναδείχθηκε κορυφαίος Ελβετός αθλητής το 2014 με τον Βαβρίνκα, το νικητή του Αυστραλιανού Όπεν, να μένει στην τρίτη θέση.

Απόψε (21.30) οι δύο Ελβετοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό των παιδιών στην Αφρική. Στο "Παιχνίδι για την Αφρική" παίζουν στη Βασιλεία και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος "Ρότζερ Φέντερερ" που δίνει βοήθεια σε άπορα παιδιά στη Νότια Αφρική, τη γενέτειρα της μητέρας του. Φυσικά, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ο Φέντερερ ανέβασε φωτογραφία στο Twitter με την εξέλιξη της εγκατάσταση ςτου κορτ στο Hallenstadion. Ο Βαβρίνκα πάλι επιβιβάστηκε το πρωί στο τρένο με προορισμό τη Βασιλεία, δείχνοντας μας το ακριβό ρολόι του, ξεκάθαρη αναφορά στο χορηγό του που είναι διαφορετική εταιρεία ωρολογοποιοίας από εκείνη που διοργανώνει τον αγώνα και στηρίζει τον Φέντερερ από το 2003 μέχρι σήμερα.

Στο πρώτο "Παιχνίδι για την Αφρική" το 2010 ο Φέντερερ είχε αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, τον οποίο μάλιστα είχε παραλάβει από το αεροδρόμιο με το σπορ αυτοκίνητο του. Λίγες μέρες μετά οι δύο κορυφαίοι αθλητές είχαν αναμετρηθεί στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ