ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Ελπίζω πως θα είναι μια καλή χρονιά για μένα"

Switzerland's Roger Federer kisses the trophy after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Switzerland's Roger Federer kisses the trophy after defeating Croatia's Marin Cilic to win the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ αισιοδοξεί πως το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για τον ίδιο και θα έχει επιτυχίες στα τουρνουά που θα συμμετάσχει.

O Ρότζερ Φέντερερ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Περθ της Αυστραλίας, όπου βρίσκεται ενόψει του Hopman Cup. Οι προσδοκίες του Ελβετού τενίστα είναι πιο υψηλές για το 2018, είχε μια πολύ καλή προετοιμασία και είναι χαρούμενος που επιστρέφει στη δράση.

"Είναι τελείως διαφορετικό αυτή τη φορά. Είχα μια πολύ καλή off-season. Είχα και πέρσι μια εξαιρετική off-season, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το τι να περιμένω. Τώρα οι προσδοκίες είναι πιο υψηλές, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου πως δεν είναι φυσιολογικό και ρεαλιστικό να θέλω τα ίδια πράγματα με το 2017", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

"Θα προσπαθήσω για το καλύτερό μου, αλλά η προετοιμασία μου πηγαίνει καλά μέχρι τώρα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Όλα πήγαν τέλεια το 2017, στο Australian Open. Ήταν σίγουρα καλός οιωνός που έπαιξα εδώ πρώτα. Ελπίζω πως ανεξάρτητα με το αποτέλεσμά μου στο Hopman Cup, θα είναι μια καλή χρονιά για μένα".

Καταλήγοντας, ο Φέντερερ ανέφερε: "Προφανώς, κοιτάζοντας μπροστά και τη Μελβούρνη, ελπίζω να έχω ό,τι χρειάζομαι εδώ. Πέρασα πολύ καλά πέρυσι και ανυπομονώ να δω όλους τους fans μου, που έρχονται και με υποστηρίζουν".

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ