ΤΕΝΙΣ

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σερκεδάκη

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σερκεδάκη

Ο υποψήφιος για την προεδρεία της ομοσπονδίας του τένις Γιάννης Σερκεδάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους συνεργάτες τους και όσους τον ψήφισαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα σωματεία που τον τίμησαν με τη ψήφο τους καιτους συνεργάτες του, με τους οποίους έδωσε έναν έντιμο και δύσκολο αγώνα για την αλλαγή στα ελληνικά δρώμενα στο τένις, απέστειλε ο Γιάννης Σερκεδάκης κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για το εκλογικό αποτέλεσμα της Λάρισας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ.Σερκεδάκη

"Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω γιατί συμπορευθήκαμε σε ένα όμορφο και ανιδιοτελή αγώνα, υπερασπίζοντας την απαίτηση μας για αλλαγές στις απόψεις και στα πρόσωπα στην Διοίκηση της ΕΦΟΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους συνυποψήφιους που έδωσαν ακούραστα έναν ωραίο αγώνα.
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τα 42 σωματεία και τους αντιπροσώπους τους, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής και να τους βεβαιώσω ότι ο κοινός μας αγώνας ενδυναμώθηκε και μπορεί να συνεχίσει, σε νέες καλύτερες βάσεις.

Γιατί αυτή η ψήφος και προτίμηση στις απόψεις μας, που αντιπροσωπεύει το 38% του σώματος της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης Κυριακής και βέβαια πολύ μεγαλύτερο και πλειοψηφικό ποσοστό ανάμεσα στα ενεργά και νόμιμα πιστοποιημένα Σωματεία, μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Και δυστυχώς θα πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε ακόμα για τα αυτονόητα. Γιατί σε κάθε γνήσια αντιπροσωπευτικό και σύγχρονο μοντέλο το 38% των Σωματείων, που μας προτίμησαν, θα εκπροσωπούταν στο Διοικητικό Συμβούλιο με 6-7 Συμβούλους.

Θα πρέπει να αγωνιστούμε για την απαγκύλωση από το παρωχημένο και αντιδημοκρατικό μοντέλο εκπροσώπησης στα ανώτερα όργανα της ΕΦΟΑ και την σύνθεση των απόψεων, προς όφελος του τένις. Να αγωνιστούμε για την εφαρμογή του νόμου, για γνήσιες πιστοποιήσεις των εκπροσώπων των Σωματείων στις Συνελεύσεις, για ανιδιοτελείς αντιπροσωπεύσεις και για πολλά άλλα αυτονόητα.

Αυτό το παρωχημένο μοντέλο ηττήθηκε πανηγυρικά την περασμένη Κυριακή. Και μαζί του εισέπραξε την πρώτη μεγάλη ήττα. Διότι για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια καταψηφίστηκε ο απολογισμός του, από ένα μεγάλο ποσοστό και εισέπραξε μια δυναμική, τεκμηριωμένη και ποιοτική κριτική της απραξίας του, που εκφράσθηκε συγκροτημένα και στην κάλπη με ποσοστό 38% του σώματος των αντιπροσώπων που ο ίδιος επέλεξε. Φαντασθείτε να μην τους επέλεγε και ο ίδιος.

Το τένις πρέπει να αναπτυχθεί σε σύγχρονες και ανταποδοτικές βάσεις. Και αυτός είναι ο στόχος του Αγώνα μας.

Γιάννης Σερκεδάκης
Πρόεδρος Ο.Α. Αγ.Παρασκευής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ