ΤΕΝΙΣ

Έχασε, αλλά έκανε career high ο Τσιτσιπάς

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κουεντίν Χαλίς στην ημιτελική φάση του Challenger του Quimper, αλλά ο 19χρονος Έλληνας τενίστας θα επιστρέψει στο Top80 και θα πραγματοποιήσει νέο career high.

Υψηλό αποδείχτηκε το εμπόδιο του Κουεντίν Χαλίς για τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του του Challenger του Quimper και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ από τον Γάλλο, όμως θα επιστρέψει στο Top80 της ΑΤΡ και μάλιστα θα πραγματοποιήσει νέο career high.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 1-6, 6-4, 7-6 (4), παίζοντας σούπερ στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε σε μόλις 21 λεπτά, αλλά έχασε τα δυο επόμενα και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά. Πάντως, θα κερδίσει πέντε θέσεις και θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης.

O Χαλίς θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του σε Challenger διοργάνωση και πρώτο μετά το 2016. Ο Γάλλος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον τίτλο από το Ρώσο, Αλεξέι Βατούτιν, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό απέκλεισε τον Κάλβιν Χέμερι με 6-4, 7-6 (5).

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ