ΤΕΝΙΣ

Έβερτ: "Γιατί να υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες τη Σαραπόβα"

Tennis star Chris Evert, left, poses with this year's Wimbledon champion Maria Sharapova, of Russia, at the premiere of the film "Wimbledon," at the Academy of Motion Picture Arts & Sciences in Beverly Hills, Calif., Monday, Sept. 13, 2004. (AP Photo/Chris Pizzello)
Tennis star Chris Evert, left, poses with this year's Wimbledon champion Maria Sharapova, of Russia, at the premiere of the film "Wimbledon," at the Academy of Motion Picture Arts & Sciences in Beverly Hills, Calif., Monday, Sept. 13, 2004. (AP Photo/Chris Pizzello) ASSOCIATED PRESS

Οι υπόλοιπες παίκτριες της WTA δεν έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Μαρία Σαραπόβα και η Κρις Έβερτ τις δικαιολογεί.

Σκληρή στάση απέναντι στη Μαρία Σαραπόβα κρατά και η Κρις Έβερτ. Μία από τις αθλήτριες θρύλους του τένις, η οποία στη μεγάλη της καριέρα κατέκτησε 18 τίτλους Grand Slam, δεν έκρυψε την άποψη της για τα όσα συμβαίνουν με τη Ρωσίδα.

Μάλιστα, η Έβερτ τάχθηκε ανοικτά υπέρ των υπολοίπων αθλητριών που δεν έχουν υποδεχθεί με καλό μάτι την επιστροφή της "Μάσα" στα κορτ.

''Η Μαρία έχει βγει δημόσια και έχει πει πως δεν θέλει να κάνει φιλίες μέσα στο γυναικείο Tour. Και επίσης έχει κάνει σχόλια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν την νοιάζουν οι άλλες κοπέλες στο Tour. Ούτε καν μιλάει στις υπόλοιπες αθλήτριες στα αποδυτήρια.

Πιστεύω πως όλοι δικαιούνται να έχουν την γνώμη τους, και η Μαρία δεν είναι από τις κοπέλες που είναι... συμπαθείς στις άλλες αθλήτριες, αφού ούτε καν είναι φιλική μαζί τους. Γιατί δηλαδή θα έπρεπε να την υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες ; Θα ήταν... υποκρισία, έτσι δεν είναι ;'' τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια η Κρις Έβερτ κλήθηκε να μιλήσει και για την ενδεχόμενη επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς και επεσήμανε: ''Πριν γεννηθεί το παιδί της, ήταν σίγουρη πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Εγώ με την σειρά μου έλεγα, θα δούμε, δεν είναι τόσο σίγουρο. Ποτέ δεν ξέρεις όταν γεννιέται ένα παιδί, πως νιώθεις. Εγώ ξέρω πως όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν ήθελα ούτε να σκεφτώ πως θα πρέπει να τα αφήσω για λίγο σε άλλον, δεν έβγαινα καν από το σπίτι. Ήθελα να είμαι μαζί τους. Θα δούμε αν επιστρέψει, διότι είναι πασιφανές από τις αναρτήσεις της στα social media, πως είναι... τρελή για την κόρη της.''

Photo credits: AP Photo/Chris Pizzello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ