ΤΕΝΙΣ

Έβαλαν φωτιά σε γήπεδο για να το στεγνώσουν

Έβαλαν φωτιά σε γήπεδο για να το στεγνώσουν

Οι διοργανωτές του Challenger της Καζαμπλάνκα έβαλαν φωτιά στο γήπεδο ώστε να καταφέρουν να το στεγνώσουν πιο γρήγορα. (VIDEO)

Δεν είναι κάτι το οποίο το βλέπουμε συχνά στα κορτ, ωστόσο έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν. Η διαφορά είναι ότι τώρα υπάρχει και βίντεο. Όλα έγιναν στην Καζαμπλάνκα κατά τη διάρκεια του Challenger που διεξήχθη εκεί.

Στον ημιτελικό ανάμεσα στον Αρτούρ Ντε Γριφ και τον Μαξίμ Ζανβιέ έπεσε δυνατή βροχή με αποτέλεσμα ορισμένα κομμάτια του κορτ να κρατήσουν μεγάλη ποσότητα νερού.

Οι διοργανωτές θέλοντας να στεγνώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το χωμάτινο τερέν πήραν μία πρωτότυπη απόφαση. Έριξαν βενζίνη στα κομμάτια που υπήρχε νερό και έβαλαν φωτιά ώστε αυτό να εξατμιστεί.

Το κόλπο τους έπιασε και ο αγώνα συνεχίστηκε κανονικά. Ο supervisor της ATP, Καρλ Μπάντγουιν τόνισε για το γεγονός: "Είχαμε μία μεγάλη διακοπή εξαιτίας της βροχής και το πλαϊνό μέρος του κορτ συγκρατούσε μεγάλη ποσότητα νερού. Για να δοθεί λύση έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται, αλλά έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν".

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα:

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ