ΤΕΝΙΣ

Εύκολα στα ημιτελικά του US Open o Ναδάλ

Rafael Nadal, of Spain, celebrates after beating Andrey Rublev, of Russia, during the quarterfinals of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Sept. 6, 2017, in New York. (AP Photo/Jason Decrow)
Rafael Nadal, of Spain, celebrates after beating Andrey Rublev, of Russia, during the quarterfinals of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Sept. 6, 2017, in New York. (AP Photo/Jason Decrow) AP

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεβ και να τον αποκλείσει στα τρία σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open.

Εύκολα, απλά και ωραία, ο Ραφαέλ Ναδάλ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open. Χωρίς να δυσκολευτεί στο ελάχιστο, χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 36 λεπτά για να νικήσει 3-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεβ και να περάσει στην 4άδα του αμερικάνικου γκραν σλαμ.

Ο Ισπανός επέστρεψε στα ημιτελικά και θα περιμένει την αναμέτρηση του Ρότζερ Φέντερερ με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο για να μάθει τον αντίπαλό του. Ο "Rafa Power" επιβλήθηκε 6-1, 6-2, 6-2 του 19χρονου τενίστα.

Ο Ισπανός θα βρεθεί στην 4άδα του US Open για 6η φορά στην καριέρα του, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες στους προηγούμενους ημιτελικούς του στη Νέα Υόρκη. Τις 2 φορές είχε κατακτήσει τον τίτλο, το 2010 και το 2013. Επίσης ισοφάρισε το ρεκόρ του Αντρέ Αγκάσι με 26 παρουσίες σε ημιτελικούς Grand Slam.

Ο Ναδάλ, ο οποίος διασφάλισε και το Νο1 της ATP για δυο μέρες ακόμα με τη νίκη του, διεκδικεί τον 16ο Grand Slam τίτλο της τεράστιας καριέρας του.

AP Photo/Jason Decrow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ