ΤΕΝΙΣ

Εύκολα και γρήγορα ο Ναδάλ

Εύκολα και γρήγορα ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Masters του Μόντε Κάρλο. Σημαντική αλλαγή για τον Ισπανό (videos).

Ο Ράφα Ναδάλ έχει παίξει φέτος σε τουρνουά στο χώμα στη Νότια Αμερική, αλλά παραδοσιακά η χωμάτινη σεζόν στο τένις ανοίγει στο Μόντε Κάρλο. Στο country club του πριγκιπάτου ο Ναδάλ κέρδισε οκτώ συνεχόμενους τίτλους μέχρι το 2012.

Ο Ισπανός προσπαθεί να κάνει μια σωστή αρχή τη φετινή σεζόν. Και αυτό έκανε στον πρώτο αγώνα του με αντίπαλο τον ανερχόμενο Γάλλο, Λουκά Πουίγ.

Ο Ναδάλ νίκησε 6-2, 6-1 σε 69 λεπτά και ενθουσιασμένος είπε μετά το τέλος του αγώνα: " Θα επιστρέψω στο ξενοδοχείο με ένα φανταστικό συναίσθημα, γιατί ήταν πιθανότατα το καλύτερο φετινό ματς για μένα. Αγωνίστηκα με σωστή προσέγγιση και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση". Παραδέχθηκε πως παίζει με διαφορετική ρακέτα, κάτι που σκεφτόταν αρκετό καιρό να κάνει.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με το Νο15 του ταμπλό, τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ. " Το σερβίς του δουλεύει καλά στο χώμα", είπε για τον Ίσνερ ο Ναδάλ. Είχε 16 άσους στη νίκη με 7-6 (7-4), 7-6 (7-5) με αντίπαλο τον Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι.

Τη σκυτάλη από τον Ναδάλ πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ και έφτασε άνετα στην 17η νίκη του σε 19 αγώνες φέτος. Ο Φέντερερ αναζητεί τον πρώτο του τίτλο στο Μόντε Κάρλο, το 2014 είχε ηττηθεί από τον Σταν Βαβρίνκα στο παιχνίδι τίτλου.

Εύκολα και γρήγορα ο Ναδάλ

Ο Φέντερερ χρειάστηκε 55 λεπτά για να νικήσει με 6-2, 6-1 τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί. Ο τελευταίος είχε αποκλείσει τον Φέντερερ στη Ρώμη το 2014, αλλά δεν είχε τύχη σήμερα (15/4). Θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Γκαέλ Μονφίς-Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ