ΤΕΝΙΣ

Έτοιμος να αποχαιρετήσει την κορυφή ο Μάρεϊ

Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Άντι Μάρεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το οποίο τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το τουρνουά στο Σιντινάτι και λογικά να χάσει το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης από τον Ναδάλ.

Το 2017 δεν κυλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Άντι Μάρεϊ με τον Βρετανό να έχει κατακτήσει μόνο το Dubai Championships στις 4 Μαρτίου και να χάνει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του για την παραμονή στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 30χρονος τενίστας αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού που δεν τον έχουν αφήσει να πιάσει την απόδοση που επιθυμεί.

Αυτή τη φορά τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από το τουρνουά στο Σινσινάτι και πλέον η παραμονή του στην κορυφή είναι σχεδόν αδύνατη. "Δυστυχώς, δεν θα αγωνιστώ στο Cincinnati, καθώς συνεχίζω την ανάρρωσή μου. Πάντα απολάμβανα να παίζω εκεί και ανυπομονώ να επιστρέψω την επόμενη χρονιά. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά στο court και προσπαθώ να προλάβω τη Νέα Υόρκη" τόνισε μεταξύ άλλων ο Άντι Μάρεϊ.

Ποιος όμως θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης; Ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος χρειάζεται απλά να φτάσει στα ημιτελικά του Ρότζερς Καπ ώστε να ανέβει από την ερχόμενη Δευτέρα (14/8) στην κορυφή. Η τελευταία φορά που ο Ράφα Ναδάλ ήταν στη κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης ήταν στις 23 Ιουνίου του 2014.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ