ΤΕΝΙΣ

Επιβίωσε ο Τζόκοβιτς

Επιβίωσε ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να παίξει πέντε σετ για να νικήσει τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς και να βρεθεί στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Ο Μάριν Τσίλιτς προηγήθηκε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ, οι υποστηρικτές του Σέρβου ανησύχησαν, αλλά ο Τζόκοβιτς έκανε την ανατροπή, ολοκλήρωσε τη δουλειά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Ο νικητής του τουρνουά το 2011 επικράτησε με 6-1, 3-6, 6-7 (4-7), 6-2, 6-2 του Κροάτη με το μεγάλο σερβίς και προκρίθηκε για 23η φορά σε ημιτελικό Grand Slam. Θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ που αγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του.

Οι δύο παίκτες μοιράστηκαν τα πρώτα δύο σετ. Στο τρίτο ο Τσίλιτς σέρβιρε για το σετ στο 6-5, σέρβιρε άσχημα και έδωσε την ευκαιρία στον Τζόκοβιτς να διεκδικήσει το σετ στο τάι μπρέικ. Ο 25χρονος Κροάτης που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γκόραν Ιβανίσεβιτς πήρε το σετ.

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε στην καρέκλα του, αυτοσυγκεντρώθηκε και κατέκτησε τα δώδεκα από τα επόμενα δεκαέξι γκέιμ και την πρόκριση στα ημιτελικά. Χαρακτήρισε φαβορί τον 23χρονο Ντίμιτροφ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ