ΤΕΝΙΣ

Επιστρέφει ο Τιπσάρεβιτς

Επιστρέφει ο Τιπσάρεβιτς

Ο 30χρονος πια Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα κορτ και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του και αποκάλυψε ότι έφτασε στα όρια της κατάθλιψης.

Πριν από περίπου τρία χρόνια βρισκόταν ανάμεσα στους δέκα καλύτερους τενίστες του κόσμου. Ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ωστόσο ήταν άτυχος καθώς τον Οκτώβριο του 2013 αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τον τραυματισμό του στο πόδι κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Βαλένθια.

Πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα κορτ και ήδη στο Μαϊάμι έπαιξε στο διπλό μαζί με τον φίλο του, Νόβακ Τζόκοβιτς. Μετά από 17 μήνες θα αγωνιστεί και σε αγώνα μονού στο Χιούστον.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο τουρνουά ο 30χρονος πια Σέρβος αναφέρθηκε στο διάστημα της αποχής του από τα κορτ. "Για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν πραγματικά φοβισμένος. Η κατάσταση ήταν έξω από τα χέρια μου. Ξέρω πως αν μπορούσα να το ελέγξω, δε θα φοβόμουν. Θα έκανα οτιδήποτε μπορούσα. Ήταν όμως μακριά από τον έλεγχό μου και δεν υπήρχε κάτι που να μπορώ να κάνω.

Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ήμουν χαρούμενος, παρόλο που η προσωπική μου ζωή ήταν καταπληκτική. Όλοι ήταν υγιείς γύρω μου και είχα μια αξιαγάπητη κόρη. Ειλικρινά δεν ήξερα πως το τένις σήμαινε τόσα πολλά για μένα, μέχρι που μου συνέβη αυτό", εξήγησε ο Σέρβος.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του δήλωσε: "Είμαι περισσότερο αγχωμένος απ' ότι χαρούμενος, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Αν δεν ήμουν χαρούμενος δε θα βρισκόμουν εδώ άλλωστε, θα μπορούσα απλώς να βγω στο court και να δω πως θα πήγαινε".

Τέλος αναφερόμενος στους στόχους του τόνισε: "Φέτος γίνομαι 31 ετών. Δεν έχω πολλές χρονιές ακόμα. Ο στόχος μου και το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στο Top10, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ